[1075.fm] העירייה לכאורה רצתה לצוד חזיר, ופגעה בחלון חדר השינה של השכנים

Новости Хайфы от местных ивритоязычных источников и обсуждение их
Инфодроид
Робот
Стаж: 5 лет 5 месяцев
Сообщений в этой теме: 1
Получено реакций: 0
апр 2025 10 09:59

[1075.fm] העירייה לכאורה רצתה לצוד חזיר, ופגעה בחלון חדר השינה של השכנים

Непрочитанное сообщение Инфодроид

Изображение
חלון חדר השינה המנופץ של משפחת ליטבק | צילום: אלבום פרטי
"שמעתי בום-בום-בום, 4-3 יריות מבחוץ, פתאום בזגוגית החלון בחדר השינה שלי נהיה חור והזכוכית התנפצה על המיטה. חשבתי המלחמה בעזה הגיעה לפה", כך מתאר ויטלי ליטבק, תושב רחוב תל אביב בשכונת קרית אליעזר, את האירוע שהתרחש אמש (רביעי) באזור השעה 23:00.

"אני כבר נכנסתי למיטה ואישתי לא, למזלי כל הזכוכיות התנפצו על הצד של המיטה שלה", הוא משתף, "הרגשתי צמרמורת בכל הגוף. כשיצאתי לבדוק מחוץ לבית, ראיתי אנשים של העירייה והבנתי שהם במלחמה נגד החזירים. התקשרתי למשטרה, הם באו, נכנסו הביתה, בדקו, צילמו ואמרו שיפתחו תלונה. זה לא נראה לי הגיוני שרוצים להוריד חזירים ובטעות יורים לעבר הבית שלי".

Изображение
שברי זכוכית על מיטת משפחת ליטבק | צילום: אלבום פרטי
העירייה לדברי ליטבק הציעו לו ולאשתו פיצוי והציעו להם ללון במלון עד שהנזק יתוקן, אך השניים לא רצו לצאת מביתם בשעת לילה מאוחרת. "אני לא כל כך מרגיש טוב לצאת מהבית שלי. עד השעה 3:00 בלילה ניקינו את כל שברי הזכוכיות הקטנים שהתפזרו מהחלון. נציג העירייה אמר שבבוקר צריך לבוא בן אדם שיסדר את החלון אבל זה עדיין לא קרה".

ליטבק, כמה נבהלתם?

"מאוד, אין אצלנו הרבה חזירים רק משפחה אחת קטנה שאני לא נגדם, אבל הירי בשעת לילה באזור של שכונת מגורים מפחיד, לא חשבתי שזה יגיע אלי הביתה. יש לי מזל שהכדור פגע רק בחלון".

כאמור, ראש העיר הנכנס יונה יהב הצהיר כהבטחת בחירות שנושא החזירים יטופל תוך 90 ימים מאז כניסתו לתפקיד, הבטחה שאכן מומשה. ההערכות מדברות על כך שציידי העירייה כבר הרגו מספר לא מבוטל של חזירים שאכן כמעט ואינם נראים ברחובות העיר. לאחרונה, פחים הפוכים וזבל מפוזר מעיד על חזרתם של חיות הבר וסוגיית הציד, שעוררה מחלוקת בקרב הירוקים, תעלה שוב על הפרק בעקבות האירוע של אמש.

את תגובת העירייה נפרסם לכשתתקבל.

Изображение
שברי זכוכית על השטיח בחדר השינה של משפחת ליטבק | צילום: אלבום פרטי
הפוסט העירייה לכאורה רצתה לצוד חזיר, ופגעה בחלון חדר השינה של השכנים הופיע לראשונה ב-רדיו חיפה - 107.5FM.

Новая тема Ответить