[haifakrayot.co.il] עובר לקדמת הבמה: אלמוג קריאף מוציא את הסינגל הראשון "החמוד השמן"

Новости Хайфы от местных ивритоязычных источников и обсуждение их
Инфодроид
Робот
Стаж: 5 лет 6 месяцев
Сообщений в этой теме: 1
Получено реакций: 0
июл 2025 13 23:29

[haifakrayot.co.il] עובר לקדמת הבמה: אלמוג קריאף מוציא את הסינגל הראשון "החמוד השמן"

Непрочитанное сообщение Инфодроид

עשור אחרי שפרץ בתוכנית "אקס פקטור" והגיע עד לשלב חצי הגמר, אלמוג קריאף מטירת כרמל מכריז על המעבר מכותב ומלחין מוכר לזמר עצמאי. הילד ה"חמוד השמן", כפי שכונה אז, הוציא השבוע את הסינגל הראשון שלו "החמוד השמן" – שיר שמזכיר לו את עצמו ואת המסע שעבר מאז ימי התהילה הראשונים.

קריאף, שהמשיך ללהקה צבאית לאחר "אקס פקטור", בנה לעצמו קריירה מוצלחת מאחורי הקלעים ככותב ומלחין לטובי הזמרים בארץ. בין השירים הידועים שלו: "בן אדם" ו"פרפרים" לאודיה, "שוב אני בדד" לאייל גולן, "שאוורמה ודמעה" ו"שתי טיפות" לעומר אדם, ושירים לעדן חסון, שרית חדד, נסרין קדרי, נרקיס ועוד זמרים מוכרים.

"חיכיתי תקופה ארוכה והחלטתי שגם אני אבצע את השירים שלי", אומר קריאף בראיון לאתר חדשות חיפה והקריות. "השיר הראשון 'החמוד השמן' קצת מזכיר לי את עצמי – זה שיר חדש וראשון מתוך מספר שירים שאני הולך להוציא בקרוב."

איך זה להיות מאחורי הקלעים כל הזמן ופתאום לעבור לקדמת הבמה?
"זה מעבר גדול ומרגש. שנים הייתי מאחורי הקלעים, כותב לאחרים, רואה אותם מצליחים עם המוזיקה שלי. זה היה מאוד מספק, אבל תמיד היה לי את הרצון הפנימי לעמוד על הבמה ולהביא את המוזיקה שלי ישירות לקהל. עכשיו הגיע הזמן."

למה דווקא עכשיו החלטת לעשות את הקפיצה?
"אני מרגיש שהבשלתי מספיק. יש לי את הניסיון, את הביטחון, ומעל הכל – יש לי משהו אמיתי לומר. השיר 'החמוד השמן' זה בעצם המסע שלי, מהילד שהייתי ב'אקס פקטור' ועד למי שאני היום. זה האותנטיות שלי."

איך זה להיות ידוע כ"החמוד השמן" מהתוכנית ולשמור על הכינוי הזה?
"בהתחלה זה היה קשה, כי כינוי זה יכול להיות גם לעיתים פוגע. אבל עם השנים למדתי לקבל את זה ואפילו לאמץ את זה. זה חלק ממי שאני, זה מאפיין אותי. השיר החדש גם מתייחס לזה – זה לא בריחה מהזהות שלי, אלא חיבוק שלה."

מה אפשר לצפות בהמשך?
"יש לי עוד כמה שירים מוכנים שאני מתכוון להוציא בחודשים הקרובים. אני גם מתכנן הופעות, משתוקק לעמוד מול קהל ולהראות את המוזיקה שלי חיה על הבמה. זה רק ההתחלה."

איך זה להיות במקום של הזמר אחרי שנים של כתיבה לאחרים?
"זה פרספקטיבה חדשה לגמרי. כשאתה כותב לאחרים, אתה מנסה להיכנס לעולם שלהם, להבין את הסיפור שלהם. עכשיו אני מספר את הסיפור שלי, והוא הרבה יותר אישי ואמיתי. גם מאתגר יותר, כי עכשיו זה באמת אני שם בחוץ."

את השיר החדש "החמוד השמן" אפשר לשמוע בכל הפלטפורמות הדיגיטליות. קריאף מתכנן להמשיך ולהוציא שירים נוספים ולעלות על הבמה בהופעות סולו בקרוב. לאחר עשור של עבודה מוצלחת מאחורי הקלעים, נראה שהגיע זמנו של אלמוג קריאף לקחת את מקומו הראוי בקדמת הבמה הישראלית.

The post עובר לקדמת הבמה: אלמוג קריאף מוציא את הסינגל הראשון "החמוד השמן" appeared first on חדשות חיפה והקריות.

Новая тема Ответить