[haifakrayot.co.il] נמשכים הזעזועים בעיריית חיפה: ראש מינהל התפעול עוזב את תפקידו

Новости Хайфы от местных ивритоязычных источников и обсуждение их
Инфодроид
Робот
Стаж: 5 лет 8 месяцев
Сообщений в этой теме: 1
Получено реакций: 0
сен 2025 26 16:09

[haifakrayot.co.il] נמשכים הזעזועים בעיריית חיפה: ראש מינהל התפעול עוזב את תפקידו

Непрочитанное сообщение Инфодроид

שבוע בלבד לאחר עזיבתו של מנכ"ל העירייה, ממשיכים הזעזועים בהנהלת עיריית חיפה: ראש מינהל התפעול, אוהד דורפמן, יסיים את תפקידו בשבועות הקרובים. עזיבתו מגיעה בתום חמש שנות כהונה, על רקע מתיחות מתמדת בינו לבין ראש העיר, יונה יהב, שביקר אותו לא מעט בישיבות ההנהלה.

דורפמן מונה לתפקיד בימיה של ראש העיר הקודמת, עינת קליש רותם, והחליף את דוד לוריא כראש מינהל התפעול. במקרה מעניין של חילופי תפקידים, לוריא הוא זה שנבחר בתחילת השבוע לשוב לעירייה, הפעם כמנכ"ל במקומו של גדי מרגלית שעזב. גורמים מקצועיים בעירייה ציינו כי עזיבתו של דורפמן היא "מכה לעירייה ולעיר", והגדירו אותו כאיש מקצוע מהמעלה הראשונה. בעקבות עזיבתו, העירייה צפויה לצאת להליך מכרזי לבחירת מחליף.

במסר הפרידה שפרסם, אמר אוהד דורפמן: "אני מסיים קדנציה מוצלחת בת חמש שנים כראש מינהל התפעול ופיתוח התשתיות, ועם הישגים ניכרים: שיפרנו את השירות לתושבי חיפה בכל הפרמטרים ובכל אגפי המינהל בשגרה, בחירום ובעת מלחמה". הוא הודה לשדרת הניהול והעובדים המסורים, והוסיף: "כתושב העיר, אני מאחל המשך הצלחה וצמיחה להנהלת העירייה. העיר ופיתוחה, על רבדיה השונים, ימשיכו להיות חשובים עבורי". ראש העיר יונה יהב הודה לדורפמן על שירותו: "אוהד התמודד בהצלחה, בין היתר, עם משבר הקורונה, שריפות שפרצו בעיר, והמלחמות עם חיזבאללה ואיראן. הוא עשה זאת במסירות ובמחויבות, ואני בטוח שיידע להשתמש גם בהמשך הדרך בניסיון הרב שצבר בתפקידו בעירייה. אני מאחל לאוהד בהצלחה".

Источник: https://haifakrayot.co.il/archives/138034

Новая тема Ответить