[colbonews.co.il] שלושה בתי ספר בחיפה זכו בפרס החינוך המוסדי לשנת הלימודים תשפ"ב
янв 2022
24
14:11
[colbonews.co.il] שלושה בתי ספר בחיפה זכו בפרס החינוך המוסדי לשנת הלימודים תשפ"ב
משרד החינוך בישר לשלושה בתי ספר בחיפה – תיכון עירוני א׳ בניהולה של יפית כהן, בית הספר היסודי נאות פרס בניהולה של אסתי אזולאי ותיכון עתיד לתיירות ומלונאות בניהולה של יפית אוחנה על זכייתם בפרס מוסדות חינוך מצטיינים לשנת הלימודים תשפ"ב. בנימוקיה מציינת ועדת הפרס, כי שלושת בתי הספר נמצאו ראויים לפרס בשל היותם פורצי דרך בהטמעת החדשנות במוסדותיהם ובזכות הישגיהם המרשימים בתחום הלימודי, הערכי והרגשי-חברתי.
תיכון עירוני א' זכה בפרס החינוך על הישגיו במספר תחומים, ובהם: עלייה משמעותית ועקבית של שיעור הזכאות לבגרות, הצבת יעדים מאתגרים לתלמידים לשם מיצוי יכולותיהם, יצירת תחושת שייכות עמוקה בקרב התלמידים תוך דגש על ערכים של כבוד הדדי, פלורליזם ומעורבות חברתית.
הצבת יעדים מאתגרים לתלמידים. עירוני א' (צילום: באדיבות בית הספר)
בשנתיים האחרונות, בהן נמצאת המדינה במשבר בשל נגיף הקורונה, יצר בית הספר סביבה יציבה עבור תלמידיו, תוך קיום שיח אישי בין התלמידים למורים והמשך רציף של הלמידה בכיתות, מתוך מחויבות ומסירות של צוות בית הספר לתלמידיו ומתוך הבנת המשמעות העמוקה הטמונה בקשר עם תלמיד הסגור בביתו. צוות בית הספר עמד ביעד של "אפס מנותקי קורונה" – לא היה ולו תלמיד אחד שצוות בית הספר לא היה עימו בקשר וידע את קורותיו.
תיכון לתיירות ומלונאות עתיד הוקם בחיפה בשנת 2015, ובו 140 תלמידים משכבת ט' עד י"ב. בית הספר שם דגש על טיפוח אקלים מיטבי לחיזוק החוסן ותחושת השייכות של תלמידיו באמצעות למידה רגשית וחברתית, וכן קידום סובלנות, הכלה ומניעת נשירה. ועדת הפרס מצאה את בית הספר ראוי לפרס החינוך על יישום הלכה למעשה של פדגוגיה טיפולית, בדגש על המרכיבים הרגשיים לימודיים, יישום רפורמת החינוך המיוחד במודל הפתוח אשר מאפשר לתלמידים לקבל את המענים הייחודיים שלהם הם זקוקים מבלי להיות "מסומנים" בכיתה שכזו, וכן על בניית שלושה מסלולים להתאמת הפדגוגיה לקראת הבגרויות ותפירת חליפה אישית לכל תלמיד, בתוך המסלול.
The post שלושה בתי ספר בחיפה זכו בפרס החינוך המוסדי לשנת הלימודים תשפ"ב appeared first on כלבו – חיפה והקריות.
-
- Темы данного раздела
Случайные:
-
[colbonews.co.il] 300 ק"ג של דגים פגי תוקף הושמדו בחנות דגי הקיבוצים
-
[colbonews.co.il] נפטרת ראשונה בחיפה בגל השני: אשה בת 41
-
[colbonews.co.il] בגלל חובות חניה: העירייה עיקלה כ-9,000 חשבונות בנק של תושבים
-
[colbonews.co.il] שהירה שלבי: "מה זה לשרוף פחי אשפה? מה זה הוונדליזם הזה? זה לא מאבק"
-
[colbonews.co.il] Разногласие между мэрией и Управлением аэродромов о переводе общей авиации в Хайфу
-
- Похожие темы
- Ответы
- Просмотры
- Последнее сообщение
-
-
Новое сообщение [colbonews.co.il] תמיכה בקהילה והפחתת פליטות: דוח הקיימות של בזן לשנת 2023
Инфодроид » 26 дек 2024, 11:34 » в форуме Новости от местных изданий - 0 Ответы
- 39 Просмотры
-
Последнее сообщение Инфодроид
26 дек 2024, 11:34
-
-
-
Новое сообщение [colbonews.co.il] מדד החופש לשנת 2023: חיפה רושמת ירידה ומדורגת במקום ה-13
Инфодроид » 12 фев 2024, 12:05 » в форуме Новости от местных изданий - 0 Ответы
- 875 Просмотры
-
Последнее сообщение Инфодроид
12 фев 2024, 12:05
-
-
-
Новое сообщение [colbonews.co.il] היום: נמל חיפה חונך שלושה רציפים חדשים
Инфодроид » Вчера, 17:08 » в форуме Новости от местных изданий - 0 Ответы
- 1 Просмотры
-
Последнее сообщение Инфодроид
Вчера, 17:08
-
-
-
Новое сообщение [colbonews.co.il] טיפה בים: ארבע מיגוניות הוצבו בחיפה
Инфодроид » 03 мар 2024, 11:39 » в форуме Новости от местных изданий - 0 Ответы
- 758 Просмотры
-
Последнее сообщение Инфодроид
03 мар 2024, 11:39
-
-
-
Новое сообщение [colbonews.co.il] בדרך לאסון: נמל דלקים יוקם בחיפה
Инфодроид » 03 июн 2024, 12:34 » в форуме Новости от местных изданий - 0 Ответы
- 851 Просмотры
-
Последнее сообщение Инфодроид
03 июн 2024, 12:34
-