[colbonews.co.il] תקרית לא נעימה בשוק הפשפשים: הפקח העירוני לא איפשר לנגני הרחוב לנגן
май 2022
01
02:07
[colbonews.co.il] תקרית לא נעימה בשוק הפשפשים: הפקח העירוני לא איפשר לנגני הרחוב לנגן
קרן ערוסי ובעלה איתן נוהגים מדי פעם להגיע לשוק הפשפשים ולנגן למבקרים. אולם את מה שקרה היום (שבת) הצמד, שנקרא "The Groovy Notes", לא ישכח במהרה.
ערוסי משחזרת: "הגענו לשוק ועמדנו לפתוח את הציוד שלנו. זה די רגיל, כי כבר הופענו בשוק כמה וכמה פעמים, ואנשים מאוד נהנים ואוהבים שאנחנו באים. אנחנו נגני רחוב, מוזיקאים, וזה מה שאנחנו עושים. זה מקצוע לא פשוט, ובטח אחרי שהיו לנו שנתיים של קורונה לא פשוטות. עוד לפני שבכלל התחלנו, ניגש אלינו פקח, ובחוצפה ובבריונות, ממש בבריונות, לא איפשר לנו לנגן. אמרנו לו: 'סליחה, אנחנו מנגנים כאן כל הזמן. אף אחד בחיים לא פנה אלינו, אף אחד לא דיבר איתנו'. אני יודעת שאנשים כל כך נהנים ושולחים לנו מלא הודעות 'תודה שבאתם' וכבר מחכים שנבוא שוב, כי יש פה חיבור שנוצר עם הקהל. זו בסך הכל הופעה שאנחנו נותנים בחינם, שזה דבר מבורך. אמרנו לפקח: 'תקשיב, בוא ננסה לדבר'. כלום! גם אנשים מהשוק ניגשו אליו וניסו לדבר איתו, אבל הוא בשלו. 'לי יש הוראות, ואני אחראי פה ואני אדאג שאתם לא תנגנו פה גם יותר בעתיד', ככה הוא אמר".
ערוסי מספרת כי ניסתה לדבר אל ליבו, אך נתקלה באוזניים אטומות. "אמרתי לו, 'תן לי לדבר' הוא ענה לי: 'אל תתחצפי אליי' ואיים לתת לי קנס. פרצתי בבכי, כי בסופו של דבר זו הפרנסה שלי. היא אמנם לא בשמיים ואני לא עשירה מזה, וזה מאוד העציב אותי. אחת המוכרות בשוק לקחה אותי אליה, כולם ניסו לעזור ולדבר איתו, אבל אף אחד לא הצליח לשכנע אותו. בסופו של דבר הלכתי משם בוכה ובבושת פנים".
ערוסי החליטה שהיא לא מוותרת כל כך מהר, ופרסמה פוסט בפייסבוק, בתקווה שיהיה מישהו שירים את הכפפה. "אני לא הייתי מוכנה לוותר", היא אומרת, "אני מופיעה בהרבה מקומות, אבל אני גרה בחיפה, ובחיפה נוצר קשר מדהים עם הקהל שלנו. אנשים מתחילים להכיר אותנו ומאוד אוהבים את מה שאנחנו עושים. אז אמרתי שאני לא רוצה לוותר, והעליתי את הפוסט".
The post תקרית לא נעימה בשוק הפשפשים: הפקח העירוני לא איפשר לנגני הרחוב לנגן appeared first on כלבו – חיפה והקריות.
-
- Темы данного раздела
Случайные:
-
[colbonews.co.il] דיוקן של רחל מאופקים צויר על קיר מקלט בנוה שאנן
-
[colbonews.co.il] בוטל צו ההפסקה המינהלי למרכול מזרח ומערב
-
[colbonews.co.il] חולה ראשון בווריאנט האומיקרון אושפז ברמב"ם
-
[colbonews.co.il] רחוב הגיבורים בחיפה: ניידת משטרה נשרפה כליל מבקבוק תבערה
-