[haifakrayot.co.il] לאחר כעשור, חילופי יו”רים בארגון עובדי חברת החשמל במרחב הצפון: אלעד אטיאס ורפי בנבניסטי יכהנו ברוטציה
сен 2025
26
16:14
[haifakrayot.co.il] לאחר כעשור, חילופי יו”רים בארגון עובדי חברת החשמל במרחב הצפון: אלעד אטיאס ורפי בנבניסטי יכהנו ברוטציה
פרסום ראשון: רפי בנבניסטי, תושב קריית ים, ואלעד אטיאס החיפאי, עמדו במשותף בראש קבוצת מנהיגות צפונית, שזכתה בניצחון גורף בבחירות לסקטור המנהליים של עובדי חברת החשמל, נבחרו גם בבחירות הכלליות במועצת ארגון העובדים לכהן ברוטציה בתפקיד יו”ר ארגון עובדי חברת החשמל במרחב הצפון הגוף שמייצג את כלל העובדים, ובהם גם האקדמאים, המהנדסים וההנדסאים-טכנאים.
בנבניסטי יכהן תחילה בתפקיד יו”ר הארגון, כאשר אטיאס, יכהן כסגן ומ”מ יו”ר הארגון ובהמשך במהלך הקדנציה לאחר פרישתו מהתפקיד של בנבניסטי, יכהן כיו”ר הארגון.
“אני מבקש להודות לעובדי החברה על התמיכה ברפי ובי”, אומר אלעד אטיאס בשיחה עם חדשות חיפ והקריות, “ניהלנו מערכת בחירות נקייה, כאשר רק טובת עובדי החברה והמשפחות עמדה לנגד עינינו. אנחנו נהיה ועד של כולם, נייצג, נחבק ונעטוף את כלל העובדים. נדע יחד להתמודד ולהתגבר על כל משבר או אתגר מתוך דאגה לעובדי החברה”.
“אני מודה לעובדים מהסקטורים השונים על התמיכה וחובת ההוכחה מעתה היא עלינו”, מוסיף רפי בנבניסטי לחדשות חיפה והקריות, “אני מתחייב שארגון העובדים הצפוני רק יתחזק. אתגרים רבים ניצבים בפנינו ואלעד ואני נעבוד יחד ובמשותף וכפי שהבטחנו במהלך הבחירות נדאג לארגון חזק, עובדים חזקים”. עוד הודה בדבריו לחברי ועדת הבחירות, לחברי ועדת הביקורת, לנציגי ההסתדרות במרחב ולמזכירת הארגון עינת סוויסה על הארגון המופתי של הבחירות”.
בנבניסטי ואלעד אטיאס, הבטיחו בדבריהם לפעול למען האופק והביטחון התעסוקתי של עובדי החברה והודו בדבריהם לאילן פנחס על שתי הקדנציות שבהן כיהן כיו”ר ארגון העובדים הצפוני ועל פעילותו רבת השנים למען עובדי החברה. בנוסף, הודו גם לחברי ארגון העובדים ומועצת העובדים שסיימו את תפקידם.
-
- Темы данного раздела
Случайные:
-
[nws.report] אמנות בחול למען התקווה: מיצג ארמונות חול מרגש בחוף זמיר בחיפה | צפו
-
[colbonews.co.il] מפלה נוספת לקליש במועצת העיר וחילופי דברים קשים עם חברתה לסיעה לזימי
-
[colbonews.co.il] לא מחכים לעירייה: תושבי הכרמל הצרפתי מגדרים את הוואדי
-
[colbonews.co.il] עיצום כספי של 2.9 מיליון שקל הוטל על חברת גדיב
-
[colbonews.co.il] קנס של 300 אלף שקלים על אונייה קפריסאית שזיהמה את הים בנמל חיפה
-