[colbonews.co.il] "הילקוט של הילדה נפל בגלל הבהלה, החזיר אכל את התיק על תכולתו"
мар 2022
17
05:59
[colbonews.co.il] "הילקוט של הילדה נפל בגלל הבהלה, החזיר אכל את התיק על תכולתו"
הילה מורג, בת 11, תלמידה בבית הספר הרצל, חוותה אירוע לא נעים עם חזיר בר. היא התיישבה עם חברותיה לכיתה בגן החבלים בכרמליה, כשלפתע חזיר החל לרוץ לכיוונן. הילדות החלו לרוץ בבהלה בניסיון לברוח ממנו, כשבמהלך ההתחמקות נפל הילקוט של מורג. החזיר הפסיק את ריצתו והחל לאכול את התיק על תכולתו.
אמא של הילה, אפרת מורג, מספרת: "זה היה בגן החבלים בכרמליה, מקום ירוק ופסטורלי שילדים אוהבים. הבנות שיחקו שם, פתאום החזיר הגיע לאט, ואז הוא התחיל לרוץ אליהן. יש גם סרטון. הם רצו, ברחו. כנראה מבהלה נפל להילה התיק, והוא אכל לה את התיק. אכל הכל – את הכסף, את משלוח המנות, את הבגדים שהיו שם, את מברשת השיניים. זה בהחלט היה אירוע טראומתי עבורה. הייתי איתה על הקו, היא הייתה בהיסטריה ובכתה. לקחתי את כל שלוש הבנות הביתה. התיק קרוע לגזרים. אני באתי לשם לאחר מכן וצילמתי את מה שנשאר מהתיק".
עוד מוסיפה מורג: "כל אוהבי החזירים אומרים שחזירים לא עושים כלום, שהחזירים חמודים… אני הייתי איתה בטלפון ואמרתי לה שיתרחקו, ושיאכל את הכל. אבל תקשיב, זה לא הגיוני מה שקורה פה. אחת הילדות החמודות התקשרה לעירייה ופתחה תלונה, אבל עד שהפקחים הגיעו החזיר היה כבר שבע והלך".
The post "הילקוט של הילדה נפל בגלל הבהלה, החזיר אכל את התיק על תכולתו" appeared first on כלבו – חיפה והקריות.
-
- Темы данного раздела
Случайные:
-
[colbonews.co.il] לאור העלייה בתחלואה: מחלקת פנימית ט' ברמב"ם תוסב למחלקת קורונה
-
[colbonews.co.il] "כל תושבי הדר תחתון נשארים בלי סניף דואר. זה מעצבן"
-
[colbonews.co.il] תוכנית לשמירה על רצף תעסוקתי למפונים בחיפה
-
[colbonews.co.il] שני קנים של נקבת צב ים חומה נמצאו באזור חיפה
-
[colbonews.co.il] שיעור התפוסה בבתי המלון בחיפה ב-2021 – 38.4 אחוז
-